Post by woletdyysenel on Mar 4, 2022 13:47:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinius žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
Tai tik šiek tiek vėluoja, bet aš žaidžiau valandą, kol man pradėjo skaudėti akis. Nusivylęs poelgis.
Ocean Is Home : Island Life Simulator Pustolovske igre gym
Tai šaunu, bet mano „Android“ tai labai atsilieka
Ne taip gerai...šiek tiek vėluoja...bet gražus darbas...nelyskite naujienas
Šis žaidimas yra asilų thingy, nes aš pabėgau nuo zombių ir miriau beprotybei, neturiu jokios prasmės
Automobiliai kelyje, tai nėra šviesos, tai sutvarko
Šis žaidimas yra kvailas, aš negaliu statyti namo
Žaidimo koncepcija yra labai gera, bet mes negalime žaisti šio žaidimo labai gerai, nes mūsų mobilusis žaisdamas perkaista, nėra išsamaus žemėlapio, reikalingas kitas darbas, žaidimas neveikia sklandžiai, jei turi 4gb ram įrenginį, bet vis tiek atsilikęs
Puikus zaidimas. Turiu omenyje 10/10 žaidimą. Puiki grafika. Puiku viskas, išskyrus vieną dalyką. Kai naudojate vairasvirtę ir šiek tiek judate į kairę/dešinę, tai iš esmės jus sustabdo. Taip pat nežinau, kaip gauti monetą. Gavau pinigų tik ne monetą. Ar galite pasakyti, kaip gauti monetą be skelbimų
Šiame žaidime nėra vadovo, tai taip sunku
Oho, ačiū, vaikinai, kad padarėte geriausią žaidimą geriausiu, ačiū, bet vis tiek reikia daugiau atnaujinimų, daugiau darbo vietų, daugiau vietų pirkti ir daugiau automobilių. nesuprantu, jie sakė, kad galite kurti savo verslą, o jūs pasakėte, kad sala yra jūsų, ir pridėkite plokščiaekranį televizorių
Reikia darbo
Ocean Is Home : Island Life Simulator Adventure visd
Na, šis žaidimas yra toks įdomus, lengvas būdas ir malonus žaisti. Man patinka ši grafika, modeliavimas, valdymas ir dizainas. Tačiau kai kuriuos dalykus reikia atnaujinti... 1) Padidinti darbo būdus, 2) įsodinti keleivius į traukinį, 3) padidinti parduotuvių ir namų skaičių link kelio, 4) auginti karves ir viščiukus, 5) važiuoti sunkvežimiu ar automobiliu nustatyti kamerą. angelas kaip vairas... Geras darbas 👍👍👍👍
Bandoma statyti, bet tai baisu
Gražus žaidimas. Reikia atnaujinti ir reikia žemėlapio ir negaliu laikyti mūrinės krosnies ir orkaitės
Šis žaidimas yra labai vėluojantis ir kai bandau pastatyti sieną, sakoma, kad negalima statyti šioje srityje
Šis žaidimas yra labai nuostabus, tačiau yra daug problemų. Kai kurie iš jų yra:- 1. Automobilių eismas labai mažas net padidinus eismo intensyvumą 2. Keliai siauri, prašome padaryti juos 4 arba 6 eismo juostų 3. Viešuoju transportu važinėju tik aš, benzino siurbliu ir pan., manau, kad kiti žaidimas taip pat turėtų naudoti šiuos išteklius. 4.Pridėkite daugiau geležinkelio stočių. Taip pat mano pasiūlymas:- 1. Leiskite mums padaryti geležinkelio stotį ir nutiesti bėgius bet kur žemėlapyje 2. Leiskite mums skristi ir važiuoti lėktuvais
Gražus žaidimas, bet reikia pakeisti daugiau taškų, pavyzdžiui, už elektrą reikia vėl mokėti, kad prisijungtum kiekvieną kartą prisijungus, automobilį reikia greitai ir brangiai prižiūrėti, daugiau galimybių užsidirbti, o baldus reikia naudoti ne tik išvaizdai ir dekoravimui, pavyzdžiui, lovai, kėdė ir šaldytuvas ... ir tt Klausykite savo žaidėjų ir atnaujinkite žaidimą.
Visiškai baisu, grafika gera, bet žaidimas labai atsilieka. Nerekomenduoju šio žaidimo pirkti
Sąžiningai man patinka šis žaidimas, bet po kurio laiko man nusibosta. Žinau, kad ateina nauji atnaujinimai. Bet aš norėčiau pasiūlyti šiek tiek atnaujinimo: 1. Santykių funkcija (galime susituokti ir turėti vaikų ir tt tai bus labai patraukli funkcija) 2. Nauji darbai 3. Naujas kelias ir geresnis susisiekimas su visomis vietomis 4. Lėktuvas, kuris Galime skristi ir mes galime juo važiuoti 5. Daugiau salų (iš esmės žemėlapio išplėtimas) 6. Sėdėjimo gestas (kad galėtume sėdėti traukinyje) 7. Autobusai bus puikūs (žaidime mačiau autobusų stoteles, btw)
Ar seksas gali tapti meilės išraiška ilgalaikiuose santykiuose? Kūrva seksas Tasiusaq Mergina ieško merginos nemokamas ieskau merginos: cili seklys Amerikos
Pasaulis juros periodo į android torrent. ... Saving my life mp3 parsisiųsti nemokamai. ... Parsisiųsti žaidimą ocean is home survival island nemokamai.
Ocean Is Home : Island Life Simulator Nuotykių xcmj
Reikia padidinti žaidimo dydį, pvz., 1,5 GB ar daugiau, paskutinė išlikimo sala ir funkcijos.
Ocean Is Home : Island Life Simulator Avontuur npw
Nuostabus žaidimas. Patiko, kai tik įjungiau radiją. Radijas dažnai praranda signalą. Nežinote, kokį poveikį tai daro. Taip pat, pavyzdžiui, jei žaidime būtų važiavimo pakreipimo valdymas, nes rodyklės į kairę / dešinę gali būti niūrios, taip pat pastovaus greičio palaikymo sistema. Galbūt pažymėkite įrašą, o minimap yra šalia nenaudingo bankomato, rodančio tik kelią į nuosavybes, Galbūt įtraukite kitas piktogramas. Išskyrus šias problemas: 3 puikus žaidimas ir toliau taip gerai! rodo pažadą.
Geras žaidimas, bet kūrėjai turėtų dėti ten, kur viskas žemėlapyje E.G. žemėlapyje turėtų būti simboliai, kur yra degalinės, parduotuvės....
Šis išgyvenimo žaidimas yra geras. Net jei transporto priemonės valdikliai yra niūrūs, vairuoti pikapą yra šiek tiek sunku dėl valdiklių. Galbūt norėsite pridėti vairą Ačiū.
Žaidimas geras, bet pridėkite taksi ir „Fiex“ žemėlapį
Nėra krovininio traukinio. Valdymas silpnas. Reikia atnaujinti.
Lakai | Pusiau matinis lakas medienai išorės ir vidaus ... - Bauen
Ocean Is Home : Island Life Simulator Aventura byfj
Beprotiškai pamečiau visus savo paketus. Buvo otw prie prieplaukos su 5 prieplaukų paketais ir krūva miško pakuočių, ir jų visų nebėra, kai atsijungiau. Prieš atsijungdamas žaidimą išsaugojau rankiniu būdu. F?!
Sveiki, kodėl aš įvertinau šį žaidimą 3 žvaigždutėmis, nes negaliu dalyvauti žaidime, tiesiog stovi daug medžių, išspręskite problemą, pašalinkite, tikiuosi, kad iš naujo įdiegus pavyks.... Pataisykite .... .............. Visiškai neveikė, bandžiau įdiegti iš naujo. Visai neveikė, dabar įvertinau 3 žvaigždutėmis 1 žvaigždute, išspręskite problemą, įvertinsiu 5 žvaigždutėmis jei pataisysi
šis žaidimas yra puikus, bet aš jį ištryniau, nes jis vėluoja, o priežastis yra ta, kad mano skirtukas senas, todėl iš naujo atsisiųsiu jį į savo naują skirtuką, kad paleisčiau jį be atsilikimo, todėl jį peržiūrėsiu, kai tik atsisiųsiu, ir pateiksiu daugiau žvaigždučių, jei pamatysiu skylių žemėlapis ir žaidimo eiga
Labai geras žaidimas, bet nėra jokių blogų misijų
Ši programa labai šauni, bet įvertinau ją 4 žvaigždutėmis, nes joje trūksta kai kurių dalykų, pvz., svetainės baldų, vonios baldų. Ar taip pat galite pridėti šiek tiek modernios elektronikos, nes ji yra senamadiška. Taip pat būčiau dėkingas, jei pridėtumėte daugiau darbo vietų. Bet apskritai šis žaidimas yra fantastiškas 😍🤩😘
Žaidimas geras, bet aš nežinau, kaip žaisti
Kodėl nėra kuro naudojimo mygtuko? Labai noriu tai žaisti 😭
SIMULATION OF IRRADIANCE AND PHOTORESPONSE DISTRIBUTIONS IN CASE ... ASSESSMENT OF NEW PARTICLE FORMATION EVENTS ON THE COAST OF BALTIC SEA.
Puikus žaidimas, tik reikia daugiau veiklos, kad būtų smagu, pvz., bendravimas, suteikti žaidėjui platų verslo pasirinkimą, galbūt statybų verslą.
EN] Veiksmo, Komedija, Kriminalinis
Mylėk žaidimą. Tik keli dalykai man nepatiko. ... Gerai. Žemėlapyje turėtų būti kaip antkapinis paminklas, kuriame nurodoma, kur mirėte, kad galėtumėte eiti pasiimti savo daiktų. Taip pat. Mylėk sunkvežimį. Bet aš neįsivaizduoju, kur apsipirkti, jei norėčiau, kad žemėlapyje būtų etiketės, kuriose parduotuvėse ką parduoda. Pagaliau. Kaip sidabrinę monetą paversti auksine jos neperkant. Aš pardaviau savo sklypą, kad sumokėtų už savo sunkvežimį. Ir pritrūko pinigų valgant lol. Ištryniau žaidimą, bet pridėjau atgal, nes tai tikrai puiki koncepcija. ❤
Norėčiau, kad vairuojant transporto priemones būtų galima matyti skirtingus fotoaparatų vaizdus. Toks atnaujinimas gali padaryti šį žaidimą daug geresniu
Taip pat prašome pridėti pašto skyriaus geležinkelio kelių reklamoje pavadinimą
Transporto priemonės yra labai brangios, prašau, pataisykite tai kitais būdais, kaip žaidimas yra gražus
Tu nežinai, kas atsitiko dėdei Džo
Nežaidžiu ilgai, gal savaitę, bet man labai patinka žaidimas. Tai nuostabi koncepcija, vienintelis minusas, sakyčiau, yra tai, kad jūs negalite nusipirkti priekabų ir dažyti, kad perdažytumėte transporto priemonę po to, kai ją nusipirkote. Taip pat būtų puiku turėti kai kurių kitų darbų, suprantu, kad tam reikia laiko, todėl esu pasiruošęs būti kantrus, bet jei galėčiau ką nors pridėti, tai būtų darbai, priekabos ir transporto priemonės pritaikymas / modifikavimas nusipirkus
Naujausi nemokami „Android“ žaidimai - Androidsis
Skill Quest: Idle/Clicker RPG Rollenspiele mqjj
geriausias žaidimas, bet kaip gauti monetą žaidime, didelę žaidimo problemą išspręskite pridėkite daugiau parduotuvių .tree star