Post by woletdyysenel on Mar 4, 2022 13:29:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više resursa ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
preteška je mrzim ovu igru dao bih joj 0, ali ne mogu ova igra je toliko glupa da bih radije igrao sa svojim glupim bratom i onda igrao ovu igru
Stvarno volim ovu aplikaciju zbog pasa i davanja jelovnika momcima.
COOL IGRA ALI PUNO DODAJE. To je neugodno.
Burger Shop 2 Kasual yoq
Hvala na ažuriranju i na zapisu
Vrlo zabavna aplikacija, ali oglasi su stvarno dosadni
Oduvijek sam volio Burger Shop. Imao sam obje igre na PC-u, ali najviše volim Burger Shop 2. To je tako nevjerojatno jednostavna igra, a opet izazovna. Kad sam ga vidio ovdje, morao sam ga preuzeti. Bravo momci!!! 😁😎👍👍
Ova igra je stvarno dobra, nema nikakvih reklama! Sve u vezi s tim je savršeno!
Burger Shop 2 Casual szih
Igra se zamrznula na razini 52 i ne dopušta mi da dodirnem ništa ili da nastavim
Dobro je ali nije fantastično
Burger shop je bolji od ovog rubbisa
Ovu aplikaciju za igru bilo je malo teško igrati na temelju manje grafičkih načina. Ipak, kada se shvati igra igre, igra postaje vrlo poticajna.
Burger Shop 2 Santai djw
RUŽNO JE NE RAZUMIJEM OVU IGRU UGHHHH...!!
Dao sam samo jednu zvjezdicu u isto vrijeme ti to nikad ne zaslužuješ, jer to je loša ... igra koju sam igrao u cijelom životu je loša.
bath kharab h najgora igra u mom životu
Igrao sam ovu igru više od 5 puta i instalirao je iznova i iznova, ali ova igra stvara ovisnost i stvarno se nadam da će izdati drugu verziju. Ova igra je stvarno dobra
U redu je.
Ova igra je najgora ne pokušavajte ovo
Previše oglasa, ali zabavna igra za igranje
Dao bih peticu, ali trenutno imam problema s igrom. Neće odnijeti predmet do kupca, zaglavi se točno ispred njihovog balona, a onda se kupac naljuti i odlazi. Sinoć je dobro radilo.
dobro je ali ima reklame
To je goog, ali ovi leable su mod mony
Zabavna, zarazna i stvarno cool igra! Obožavam sve nove dodatke u hrani i različite odjeljke, jer to stvarno mijenja stvari i sprečava da vam jedna stvar dosadi.
Mora biti greška u kojoj ne bilježi medalje u načinu izazova chanc champagn. Dostigao je zlato u brojnim emisijama kao da nikad nije igran.
Burger Shop 2 Інше rkav
dobra je igra... ali dok nastaviš igrati... dosadi ti
Ova igra je super-duper cool jer u prethodnom Burger Shopu ne mogu dovršiti postavljanje reda svojih kupaca, ali u ovoj cool igri, Burger Shop 2, kupci imaju 5 zvjezdica iznad svoje trake strpljenja i vi možete završiti s postavljanjem narudžbi, ne tako brzo, ali brzo
Drive Ahead! Sports Esportes chvv
Dobio sam ga i u roku od 5 minuta, izbrisao sam ga, grafika mi je jednostavno ubila zabavu
Super mi se sviđa ova igra i osvježava um😄😄
💖
Burger Shop 3 ova igra je stvarno zabavna i čini me ovisnim o njoj molim vas izađite s Burger Shop 3 stvarno smo željeli obb nove kupce novo štene cijelo visoko he Hawaii Hawaii nivo molim i počeo sam raditi jer volim znati da znaš ali ja sam još uvijek tvoja tri počinjem od 3 😍😍😍😍😍😍😍😁😋😚
Obožavam ovu igru, to je kao najbolja vikinška igra ikada
uživam u ovoj igrici, zapravo od elementarnog naglalaro nako nito haha
Zabava
To je stara igra koju svi trebate napraviti noviju verziju
Kako napraviti hamburger i kako ga postaviti je dobro iskustvo
Brza igra s hranom koja se ne razlikuje od druge s ranom 3D tehnologijom. Sad je dosadno i brisanje 😴. Nije bilo za mene, ali nadam se da će vam biti ugodno.
Jedna od najboljih igrica koje sam igrao da ubijem svoju dosadu. Već sam završio sve razine i sada ponavljam razine izazova. Ovo je tako divna igra za zabavu i ja sam ovisan o njoj. Razmislite o stvaranju još jedne nove igre kao što je Burger Shop 3 ili nešto slično. Nadam se da ćemo u budućnosti vidjeti novu igru vaše tvrtke. Nastavite s odličnim radom.
Najbolja igra koju sam ikad vidio
Bekar e khass.
Igrao i prvu i ovu utakmicu. Zaista zabavno, poticajno i izazovno. I stvarno volim detalje u priči i likovima. Vrlo zabavno!
Kad odeš napravi hamburger shopu stvarno se sviđa igrica pa kad izlaziš s 3. dijelom to je bilo to hvala jer imaš 1. dio 2. dio i moraš napraviti auto na 3 do ove igre volim sve razine
Mislim da je bilo jednostavno dobro
DOSADA DOSADA DOSADA...NE BI TREBALA PONAVLJATI RAZINE POBJEDI I POBJEDI!!!!!
Tone oglasa
loše
Stvarno sam ovisna, ali imaju samo nekoliko razina.......
Burger Shop 2 Ajanviete ync
igra je super i jako zarazna
pls uklonite oglase