(Android/iOS) Axis \u0026 Allies 1942 Online apkrāptu kodu glitch atslēgas
Mar 4, 2022 13:20:28 GMT -5
Post by woletdyysenel on Mar 4, 2022 13:20:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Axis \u0026 Allies 1942 Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Axis \u0026 Allies 1942 Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu glitch atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Axis \u0026 Allies 1942 Online 2022 version ▞▞▞
Dotu 5 zvaigznes, izņemot to, ka vienības kustības vizuālais attēlojums ir šausmīgs. Vienkārši jau izslēdziet bultiņas/līnijas. Pārvietojot figūras, mums vienkārši jāredz, cik vienību vēl atrodas sākuma un beigu zonā, bet mēs to nevaram redzēt.Kad pārvietojat daudz vienību (piemēram, 1. kārtu Vācija), jums ir nepieciešama eidētiskā atmiņa, lai zinātu, cik katra veida vienību kur atradīsies. Labojiet to, un jūsu spēle būs ideāla. Varbūt uzspēlējiet veco 90. gadu CD Windows spēli un skatieties, kā viņi to darīja, lai gūtu iedvesmu.
Ekrāna bloķēšana izraisīs spēles avāriju, un, ja spēlējat bezsaistē, progress netiks saglabāts. Wack. Turklāt vienību pārvietošana nav intuitīva. Es iesaku “1941” ikvienam, kas meklē labāku ass un sabiedroto versiju
Šī spēle ir bijusi bezmaksas 15 gadus. Un pēkšņi kāda elite taisās taisīt monētu. Tas tika finansēts ziedojumu gājienā. Kad šī klasiskā galda spēle tiek apmaksāta mantkārīgiem valdniekiem? Kad atsāksiet mums atkal SPĒLĒT spēles maksas spēļu vietā?
Vilšanās. Spēles mehānika ir pretintuitīva, un šo problēmu sarežģī slikta apmācība. Man bija jautri spēlēt šo spēli iepriekšējā datora iterācijā. Spēle avarē ar interešu nogalināšanas biežumu. Es atvainojos, ka iztērēju naudu, lejupielādējot lietotni. Tā ir skumja versija par to, kas kādreiz bija aizraujoša spēle.
Nedarbojas manā galaktikas cilnē A. Šķiet, ka tiek ielādēts, bet tad man tiek piedāvāts atkārtoti ielādēt spēli, un es nevaru mijiedarboties ar spēli, izņemot to, lai to pastāvīgi atkārtoti ielādētu. Rediģēt: instalēts atjauninājums, tiek parādīts jauns kļūdas ziņojums, kurā teikts: "Nevar nolasīt neapstrādātu noraidījumu. undefined īpašības (lasa "src"), lūdzu, atkārtoti ielādējiet spēli
Spēle darbojas, bet ļoti bieži avarē. Turklāt tālummaiņa ir pārāk ātra manā tālrunī un pārāk lēna planšetdatorā. Kartes ritināšana darbojas, kā paredzēts (no 1 līdz 1 ar pirksta kustību), taču tālummaiņa ir vienkārši apgrūtinoša. UI varētu izmantot arī dažus uzlabojumus. Spēle tiek spēlēta ainavas formātā, tāpēc, ja teritorijas paplāte ir atvērta apakšā, nevis sānos, tā aizsedz lielu daļu kartes, kuru jūs varētu vēlēties izmantot. Arī daži vienību izvietojumi teritorijās ir nedaudz dīvaini.
Bezsaistes režīms nedarbojas. Turpiniet saņemt kļūdu.
Viņi ir izlabojuši kļūdas, tāpēc tagad to var atskaņot manā tālrunī (lai gan joprojām ir kļūdas kļūdas manā Chromebook datorā). Diemžēl pieredze vienkārši nav ļoti laba. Interfeiss ir neērts un neintuitīvs. Karte ir dīvaini izplūdusi un grūti salasāma. Kopumā tas man tikai liek vēlēties, lai es varētu vēlreiz spēlēt 1998. gada Windows versiju.
Man ir problēmas ar datora konta saistīšanu ar mobilo tālruni. Noklikšķinot uz pieteikšanās caur steam, nekas nenotiek. Vai kādam ir šī problēma? Vienīgais, ko es varu iedomāties, ir tas, ka mans Google Play e-pasts un mans Steam e-pasts atšķiras. (Rediģēt: Beamdog komanda problēmu atrisināja ar 5 zvaigznītēm. Turpiniet strādāt. Esmu pārliecināts, ka jūs visi smagi strādājat.)
Nav problēmu. Lieliska spēle.
Mīlu to. Anglijas AI ir vajadzīgs zināms darbs, tas būtībā sēž, nedarot neko
Nav slikti. Arī nav labi. Šajā ārkārtīgi dārgajā produktā ir DAUDZ kļūdu.Varētu būt vērts 2,99, bet ne desmitnieka. Izvairīties.
Steam spēle ir diezgan jautra, es cerēju, ka varēšu spēlēt visu dienu, kad parādījās manas kārtas, bet poga, lai pieteiktos Steam, neko nedara. Neatkarīgi no tā, cik daudz tas ir nospiests, tas mirgo zilā krāsā. Nekāda papildu pieteikšanās vai vietne netiek parādīta. Kamēr tas nav novērsts, spēle būtībā ir bezvērtīga, ja vēlaties spēlēt ar saviem Steam draugiem, kā reklamēts.
Lai gan pati galda spēle ir diezgan forša (es gan esmu spēlējis tikai Axis&Allies&Zombies), šī versija man likās nedaudz sarežģīta un neērta spēlēt viedtālrunī. Nav šaubu, ka datorā vai planšetdatorā tas būtu daudz labāk. Tomēr paldies, ka izveidojāt vairāk labu Android spēļu, nevis "match 3" atkritumus.
Lietojumprogramma pat nesāksies. Es nonāku uzplaiksnīšanas ekrānā, lai ievadītu savu vārdu, un tastatūra vienkārši aizveras, kad mēģinu ievadīt konta informāciju. Bagijs kā ellē.
Tam ir jābūt esporta kopienā. Šo spēli esmu gaidījis mobilajās ierīcēs, konsolēs un personālajā datorā 25 gadus. Man joprojām ir savi spēļu dēļi, taču nav neviena, ar ko spēlēt, jo fiziskās spēles atbalsta šīs spēles spēlētāji. mīlu šahu, un šī spēle ir šahs uz steroīdiem. Esmu ļoti apmierināts ar savu pirkumu, un es ļoti vēlētos, lai ĪSTI spēlētāji atbalstītu šo spēli @beamdog. paldies. Es atbalstīšu jūsu darbu un pastāstīšu daudziem cilvēkiem par šo spēli, es iegādājos arī datora versiju
Jā, tāpēc es samaksāju desmit dolārus, lai manā telefonā būtu ērti spēlēt ass un sabiedrotos. Jā, tomēr nedarbojas. Mani piemeklēja src nolasīšanas kļūda, un, apskatot viņu vietni, izrādās, ka šī ir lietotne, kas paredzēta planšetdatoriem, tāpēc jā, ņemiet to vērā. Lai nu kā, par desmit dolāriem arī nav vērts ķerties pie tvaika, jo viņiem ir burtiski labāka ass un sabiedroto programma, ko spēles fani ir izveidojuši bez maksas tiešsaistē, ko sauc par triplea. Joprojām esmu dusmīgs, ka tērēju savu laiku, lai tas izdotos
Jautra spēle Man vienkārši ir šausmīgi veicas zaudēt cīņās, kurās man vajadzētu viegli uzvarēt.
Axis & Allies 1942 Online Strategiya vmd
Nav ļoti labs. Es cerēju, ka tas būs nedaudz draudzīgāks spēlētājam, bet nu labi
Patīk galda spēle un šī lietotnes versija. Šeit ir daži komentāri par kļūdām, taču pēc 15 stundu atskaņošanas šķiet, ka viss manā Pixel 4a tālrunī darbojas labi.
Tika konstatēta problēma, ka zemūdenes spēj apšaudīt un veikt negaidītus triecienus gaisa vienībām. Lūdzu, izlabojiet
Zombie Evil Аркады fbdx
Āķis. Spēlēs vēl ilgi. Paldies Beamdog! Lielākais pieprasījums būtu vienmērīgāka tālummaiņa. Tas var justies lecīgs.
Pēc spēlēšanas Axis and Allies kopš bērnības ar draugiem pastāvīgi, es atkal vēlējos spēlēt ar saviem draugiem. Šis ir ideāls veids, kā to izdarīt! Šī lietotne ir lieliska, un es ar nepacietību gaidu atjauninājumus, lai padarītu spēli vienmērīgāku.
Es priecājos, ka šī spēle beidzot ir šeit, bet es vēlos, lai tā būtu labāka. Vizuālie attēli ir jauki, bet sekot datora kustībām ir šausmīgi. Turklāt vajadzētu būt sistēmai viena spēlētāja bezsaistes režīmā, lai pielāgotu vienības izmaksas, sākuma vienības, rūpniecisko izvietojumu, varbūt pat valsts saskaņošanu. Tāpat es atceros versiju pirms kāda laika, kurā bija iespēja spēlēt ar noteikumiem, kas ļāva kamikadze pārvietot bumbvedējus un iznīcinātājus un ielādēt desantniekus uz bumbvedējiem. Šī varētu būt laba iespēja bezsaistē
Spēle man nederēja. Mēģinot spēlēt solo, tika parādīta kļūda par kaut kādu .scr failu
Spēle ir lieliska, patīk visi iestatījumi un izvēles. Vienīgā sūdzība ir tāda, ka bloķēsit tālruni vai pārslēgsities uz jebkuru citu lietotni, tas izraisīs spēles avāriju, kad atgriezīsities tajā.
Liels paldies par mobilās versijas izveidi.
Nespēlējams
Labi kaut kas mana laika stundu vērts, mīlu šo klasiku, gaidīju to ļoti ilgi, veln, jā 👍
Naudas izniekošana...
Axis & Allies 1942 Online Strateegia jxle
Spēlei nav jēgas.
Lieliski
Kā spēlētājs kopš tās pirmsākumiem, šis ir lielisks klasiskās baorda spēles atjauninājums. Es domāju, vai tas varētu tikt mērogots līdz planšetdatora izmēra ierīcēm, un būtu jauki, ja citām versijām (Eiropas, Klusā okeāna reģionā utt.)
Pārsteidzoši, gluži kā galda spēle. Tikai viena problēma ar randomizāciju, zema iespējamība notiek visu laiku. 1 ASV kājnieks metās trāpīt un 7 japāņu kājnieki met 7 garām 3 reizes pēc kārtas, kā rezultātā es zaudēju. Izlabojiet to, un tas ir 5 zvaigžņu.
Tā ir jautra spēle, taču tā avarē katru reizi, kad to spēlēju. Ja tas ir jārestartē, tas bieži vien nav naudas vērts.
Axis & Allies 1942 Online Strategi qbz
Axis & Allies 1942 Online Strategie pvv
Jā, kļūda. Mēģināja atkārtot kaujas fāzi, un tas avarēja. Tomēr ļoti gaidu iespēju iekļūt šajā spēlē.
Pēc atjaunināšanas vairs nevar zaudēt spēli, neskatoties uz to, ka tā ir jāieraksta vairākas reizes.
Neticami bagijs. Jūs nevarat pārvietot savu karaspēku
nedarbosies, avarē uzplaiksnīšanas ekrānā. Mēģināja atkārtoti ielādēt vairākas reizes. Tiešām kauns, jo ar nepacietību gaidīju šo spēli. Mēģināja pārinstalēt un pārlādēt spēli... tādas pašas problēmas kā iepriekš. Netiek ielādēts pēc pirmā uzplaiksnījuma ekrāna. Ļoti Ļoti vīlies!
Noklikšķinot uz pierakstīšanās ar steam, nekas nedarbojas, tāpēc lietotne man lielākoties ir bezjēdzīga
Jau gadiem ilgi gaidīju, kad šai spēlei būs oficiāla mobilā versija, un tā ir izcila! Man nekad nav bijis problēmu atrast spēli. Man ir daži ieteikumi, ja izstrādātāji izlasīs šos: 1. Ir jābūt veidam, kā pievienot pretinieku kā draugu spēles laikā un pēc tās. Es gribu revanšu! 2. AI izmanto vienu un to pašu stratēģiju katrā spēlē. Mainiet to! 3. Kad saņemat paziņojumu par uzvaru/sakāvi par tiešsaistes spēli, ļaujiet mums skatīt tabulu pēc tam! Es gribu redzēt, kā tas beidzās.